Пивоварня

Ми варимо пиво настойним способом. Це старий спосіб варіння пива.

Наприклад, це як чай, який Ви заварюєте - залили окропом і необхідно почекати, щоб настоявся (настойний). Теж саме і при варінні нашого пива. Солод заливають гарячою водою і чекають певний час, поки настоїться. Ніхто не Ворушило і не турбує, немає мішалок і насосів. Ніхто не «вичавлює» з солоду все, що треба і не треба.

Настойним способом варили пиво раніше, мішалок і насосів просто не було. Коли ми починали працювати, технологи пивзаводів говорили, що на такому обладнанні неможливо зварити пиво. Сучасні технології пішли далеко вперед.

При настойним способі виробництва пива пред'являються високі вимоги до якості солоду. Варимо пиво на німецькому солоді Weyermann. Це невелика солодовня, яка спеціалізується на виробництві високоякісного солоду і поставляє його в невеликі пивоварні по всьому світу. Ця солодовня з великим ім'ям і з великою історією, утворена вона в 1879 році.

Наша пивоварня варить в основному так звані баварські сорти пива, більш м'які, сильніше виражений солодовий смак, немає різкої гіркоти в післясмак, не сушить. Так само пробуємо себе в крафтового пивоварінні.

Термін дозрівання пива

Наше пиво дозріває 30-35 діб, тобто то пиво, яке ви п'єте зараз, зварено приблизно місяць тому.
Свіжість пива відраховується не з часу варіння, а з моменту розливу його з ємності.

  Пиво вариться на обладнанні фірми  “Hofbrauhouse”. Це унікальне обладнання дає можливість варити пиво старовинним Баварським настойним методом з повним циклом виробництва і витримки.